ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Вашите данни и информация се съхраняват при нас в база данни, като процеса е изцяло законосъобразен с българското законодателство, както и във връзка с директивата GDPR, Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).

 

Съхраняването на данните ви се отнася за всички запитвания, които NAG получава чрез нашата онлайн форма и/или директно на Email адрес. Данни постъпили чрез поръчка - в това число Име, Фамилия, Адрес, Телефонен номер, Email адрес. Преди да изпратите вашите поръчки и запитвания, вие ще имате възможността да се съгласите с нашата Политика за поверителност и да дадете своето съгласие за обработка на данните ви.

 

NAG изпозлва събраните данни, за да подготви и изпълни заявените поръчки и запитвания. По правило, ние съхраняваме Вашите лични данни докато имате акаунт в NAG. Вие винаги може да поискате от нас да изтрием определена информация или да закрием акаунта Ви и ние ще отговорим на това искане като запазим определена информация, дори и след закриване на акаунта, когато приложимото законодателство или законни интереси го налагат.

 

При възникване на въпроси и/или трудности, моля свържете се с наш консултант, който ще помогне да разрешите Вашите трудности. Благодарим Ви, че сте наши клиенти.